Starta företag

En kunnig och erfaren partner är till stor nytta när du vill starta företag. Starten av ett bolag är ofta en av de största sakerna du gör i ditt liv — det vill säga en spännande tid som också kan vara en av de tuffaste. Genom god ekonomisk planering ger vi en viktig hjälp att starta gynnsamma företag i Malmö med omnejd.

3

Behöver du hjälp att starta företag?

Tveka inte inför att höra av dig till oss i ett tidigt skede— bara för att ditt företag är nystartat och litet ska du inte nöja dig med mindre än grundlig service och nära stöd av en kompetent ekonomi- och affärsutvecklingspartner.

En efterfrågad tjänst är att få hjälp med att starta företag. Här har vi stor erfarenhet och kan erbjuda såväl initial rådgivning kring vilken företagsform som är lämplig liksom bistånd vid den praktiska administrationen och kontakt med myndigheter. Boka ett möte med oss i Malmö!

Starta företag
Hjälp att starta företag i Malmö

Lokal hjälp för företag i Malmö

Behöver du hjälp med ditt företag i Malmö? Våra medarbetare erbjuder lokal expertis och stöd för att få din affärsidé att blomstra. Vi förser dig med vägledning och resurser för att navigera genom uppstartsprocessen smidigt. Från registreringar till affärsplanering, vi är här för att göra din företagsresa i Malmö så enkel och framgångsrik som möjligt. Kontakta oss idag för personlig hjälp med att förverkliga dina affärsambitioner.

Att anlita oss

FöretagsEkonomerna bildades år 1998. Idag har vi kontor på Limhamn och bistår cirka 300 olika företag i Malmö med omnejd inom de ekonomitjänster som behövs i vardagen. Vårt arbetssätt är personligt, grundat på erfarenhet och drivet av att effektivisera regionens företagsekonomi.

Kvalitetssäkrat arbete

Skräddarsytt efter dina behov

En nära kundrelation

Företagsekonomerna erbjuder diverse ekonomitjänster inom företagsekonomi i Malmö.