Bokföring och redovisning

Bokföring och redovisning är företagets administrativa kärna! Med välordnad och uppdaterad redovisning blir det lättare att styra och utveckla sitt företag i rätt riktning. Letar du efter en erfaren redovisningsbyrå i Malmö?

3

Behöver du hjälp med bokföring & redovisning?

Utvecklingen går mot allt högre kvalitet och digitalisering i det dagliga arbetet, vilket medför att det inte ska finnas så många svåra ställningstaganden eller överraskningar när bokslutet närmar sig. Vi stödjer och arbetar aktivt för denna utveckling genom att vara en modern redovisningsbyrå i Malmö. Med en nära relation och god insikt hjälper vi våra kunder att driva lönsamma företag — behöver du samma hjälp?

Företagsekonomerna - Bokföring och redovisning
Företagsekonomerna - Bokföring och redovisning

Hur vi jobbar med bokföring och redovisning

FöretagsEkonomerna förbinder sig genom medlemskap i den rikstäckande medlemsorganisationen Srf konsulterna att följa svensk redovisningsstandard, Rex. Det innebär exempelvis att vi dokumenterar vårt arbete väl, att rimlighetskontroller görs, att inga avsiktliga brott mot lagar och regler äger rum och att våra redovisningskonsulter har kunskap och kapacitet att utföra accepterade uppdrag.

FöretagsEkonomerna utför redovisningstjänster antingen ute hos kunden eller på vårt kontor beroende på kundens behov. Vi använder oss av olika leverantörers programvaror. Det kan vara s.k. molnbaserade program där både kunden och vår medarbetare har tillgång till redovisningen. En sådan programlösning kan passa bra om kunden själv vill arbeta med ett delmoment, t.ex. fakturering.

Se exempel på våra tjänster inom bokföring & redovisning.

Att anlita oss

FöretagsEkonomerna bildades år 1998. Idag har vi kontor på Limhamn och bistår cirka 300 olika företag i Malmö med omnejd inom de ekonomitjänster som behövs i vardagen. Vårt arbetssätt är personligt, grundat på erfarenhet och drivet av att effektivisera regionens företagsekonomi.

Kvalitetssäkrat arbete

Skräddarsytt efter dina behov

En nära kundrelation

Företagsekonomerna erbjuder diverse ekonomitjänster inom företagsekonomi i Malmö.

Exempel på våra tjänster inom bokföring & redovisning

Vi erbjuder samtliga tjänster inom ekonomi och administration som små och medelstora företag i sydvästra Skåne behöver. 

Löpande bokföring

Fakturering

Budgetarbete

Moms

arbetsgivar-deklaration