Tjänster inom företagsekonomi

Vi är en lokal ekonomipartner som erbjuder tjänster inom företagsekonomi och administration för företag i liten och medelstor storlek. Självklart går det bra att anlita oss för såväl punktinsatser som löpande uppdrag.

3

Bokföring & redovisning

Att uppnå effektiva och enkla rutiner för redovisning och ekonomisk förvaltning accelererar framgång. Därför är vi redo för att samarbeta med dig och ta ansvar för att hantera de ekonomiska rutiner som passar ditt företags krav och behov.

Läs mer om bokföring & redovisning

Löneadministration

Det krävs mycket tid och expertis för att hantera aktuella lagar, avtal och regler inom lönehantering. Vi ta hand om hela löneadministrationen — från kollektivavtal till skatt, sekretess, tidrapportering, reseräkningar, m.m. — och erbjuder rätt lön i rätt tid.

Läs mer om löneadministration

Skatterådgivning

Det är lätt att hamna fel bland skattereglerna — vilket kan bli kostsamt. Vi erbjuder ett brett utbud av skattetjänster och ett nära samarbete med ditt företag för att förverkliga de bästa möjligheterna till skattebesparingar. Vi har goda erfarenheter inom skatteplanering.

Läs mer om skatterådgivning

Ekonomisk rådgivning

Sund affärsutveckling bygger på förståelse, insikt och åtgärder. Genom att vara nära varje kunds affärer kan vi identifiera risker och affärsmöjligheter i god tid. Tillsammans uppnår vi organisatorisk effektivitet, riskminimering och blomstrande affärsutveckling.

Läs mer om ekonomisk rådgivning

Starta företag

Funderar du på att starta företag? Då måste du bestämma vilken företagsform företaget ska ha. Kan du starta utan att låna pengar eller krävs det att du tar ett banklån för att du skall kunna förverkliga din affärsidé? Vi hjälper dig att bilda ditt bolag stabilt från grunden.

Läs mer om att starta företag

Bokslut & årsredovisning

Vi erbjuder kompetent hjälp med bokslut och årsredovisning. Med goda insikter i gällande lagar och regler säkerställer vi att din årsredovisning är fullständig. Oavsett om du är en småföretagare eller driven en medelstor verksamhet hälsar vi dig välkommen.

Läs mer om bokslut & årsredovisning

Behöver du en ekonomipartner?

Våra ekonomitjänster för små och medelstora företag sträcker sig från administration av företagsekonomi till skräddarsydda ekonomipartnerlösningar. Med vår expertis får ditt företag en stabil grund för framgång. Vi erbjuder omfattande tjänster för företagsekonomi och administration — skräddarsydda för att möta dina specifika behov och maximera din verksamhets effektivitet och lönsamhet.

Ekonomipartner för tjänster inom företagsekonomi, exempelvis administration av företag.